noscript image for google
<h2>Η σελίδα μας βρίσκεται σε διαδικασία συντήρησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!!!</h2>
Previous Next
Σεμινάρια ΕΦΕΤ
 

Σεμινάρια ΕΦΕΤ
Τα «Εφόδια Καριέρας Ι.Κ.Ε.» διοργανώνουν για το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων αλλά και τους επαγγελματίες του κλάδου, πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων.

Στόχος Σεμιναρίου:
Με απαίτηση του ΕΚ 852/2004 και σύμφωνα με τις διατάξεις της ΥΑ 14708/10-08-2007, όσοι εργάζονται σε θέσεις χειρισμού τροφίμων υποχρεούνται να παρακολουθήσουν εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης που αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την
προστασία του καταναλωτή.

Ποιους αφορά:
Το σεμινάριο αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, π.χ. οβελιστήρια, ταβέρνες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, αναψυκτήρια, καφετέριες, εταιρείες διανομής τροφίμων, αποθήκες τροφίμων, ξενοδοχεία κ.ά.).

Περιεχόμενα Σεμιναρίου:
Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων,
Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών,
Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους,
Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων,
Το Εργασιακό Περιβάλλον,
Πρακτικές καθαρισμού,
Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών,
Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων.

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 10 ώρες (που θα πραγματοποιηθούν σε 2 ή 3 ημέρες, σε ώρες που θα επιλέξουν οι καταρτιζόμενοι που θα απαρτίζουν το εκάστοτε τμήμα) και το κόστος παρακολούθησης είναι 70€ ενώ προβλέπεται ειδική τιμή για ομαδικές εγγραφές από μια επιχείρηση.
Τμήματα δημιουργούνται με τη συγκέντρωση του απαιτούμενου αριθμού ατόμων. Συμπληρώστε την ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις επόμενες διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων.